+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

IT/HR-HR/IT stomatološki rječnik

IT/HR-HR/IT stomatološki rječnik

Razvojem dentalnog turizma na području Hrvatske u kojem su najveći postotak pacijenata činili Talijani, kod mnogih je stomatologa koji se ne služe talijanskim jezikom ili se njime služe površno stvorena jezična barijera odnosno problem u korištenju stručnih stomatoloških pojmova u razgovoru s pacijentima talijanskog govornog područja. 
prolingua je to prepoznala i 2012. godine izdala jedini dvosmjerni, hrvatsko - talijanski i talijansko-hrvatski rječnik stomatoloških pojmova - STOMATOLOŠKI HRVATSKO-TALIJANSKI RJEČNIK/DIZIONARIO ODONTOIATRICO ITALIANO - CROATO.
 
Rječnik je naišao na izvrstan odaziv stomatologa i stomatoloških ordinacija i to na području cijele Hrvatske. Istarski stomatolozi su očekivano bili najbrojniji, ali smo vrlo uspješno rječnik plasirali i u Dalmaciju, na područje Zagreba i Slavonije, otoka te u susjedne Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.
 
 Na 481 stranicu smjestili smo otprilike 25.000 pojmova iz svih područja stomatologije.
 
Rječnik je osim stomatolozima namijenjen i studentima stomatologije i svima onima koji su na bilo koji način u dodiru s tim područjem.

Maloprodajna cijena:355,00 kn

Plaćanje:uplatom na transakcijski račun/pouzećem pri preuzimanju
Trošak dostave:
uključen u cijenu (vrijedi isključivo za dostavu na području RH)
Isporuka:do 2 radna dana od primitka uplate 
Kontakt za narudžbu:+385 (95) 733 1913 ili ivana@prolingua.hr

Naručiti možete i putem obrasca za narudžbu http://www.prolingua.hr/hr/naruci