+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

Javna nabava u EU projektima

Javna nabava u EU projektima

O seminaru:
Obzirom na novi sustav javne nabave koji predviđa korištenje e-ponude, odbacivanje financijski najpovoljnije i uvođenje ekonomski najpovoljnije ponude kao vodećeg kriterija odabira te implementiranje jedinstvenog EU dokumenta za nabavu, ovim seminarom se polaznicima žele pružiti znanja i vještine potrebne da bi uspješno izradili i proveli postupak javne nabave pojedinog EU projekta.
 
Kome je namijenjen?
Korisnicima i voditeljima EU projekata, voditeljima javne nabave
 
Koliko traje seminar?
Seminar traje 8 školskih sati i održava se u dogovoru s polaznicima.
 
Gdje se održava?
Seminar se trenutno organizira u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a ovisno o interesu moguće ga je organizirati i u drugim gradovima. Postoji mogućnost održavanja i u prostorima kandidata.
 
Što će naučiti polaznici?
Polaznici će naučiti samostalno izraditi dokumentaciju za nadmetanje i kriterije za odabir najpovoljnije ponude od plana nabave do objave te provedbe postupka, naučit će kako ispuniti European Single Procurement Document (ESPD) ikad je isti potrebno koristiti. Poseban naglasak će biti stavljen na nepravilnosti te rizike koji se javljaju u postupku javne nabave.
 
Koji su uvjeti za prijavu?
Polaznici trebaju poznavati osnove javne nabave jer naglasak seminara na specifičnostima javne nabave u projektima financiranim iz EU fondova.
 
Koliko će me koštati ovaj seminar?
Cijena seminara ovisi o više čimbenika – broju prijavljenih sudionika, mjestu održavanja. Sav nastavni materijal - skripte i prezentacije, uključene su u cijenu seminara. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 
 
Kad počinje seminar i kako se prijaviti?
Prijave na seminar su otvorene stalno – kliknite ovdje, ostavite nam ime i prezime, mjesto stanovanja, broj mobitela i seminar na koji se prijavljujete i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku s dodatnim informacijama.