+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

Kako uspješno prodavati?

Kako uspješno prodavati?

Prije nego se odlučite za ovaj seminar, predlažemo da odslušate seminar naše kolegice Ivane Radić Prodaja.
 
O seminaru:
Jeste li znali da usvajanjem prodajnih vještina možete osnažiti svoje samopouzdanje? Ako niste, ovaj seminar je baš za vas. Prodaja je sastavni dio i privatnog i poslovnog života iako to na prvu možda i ne izgleda tako. Proces i načini prodaje su vremenom prošli određene transformacije, pogotovo pojavom interneta koji je kupcima omogućio da u kratkom vremenu dobiju detaljne informacije o proizvodu i time postanu vrlo zahtjevni. Naučite kako steći i zadržati povjerenje kupca i stvoriti dugoročno zadovoljavajući odnos s kupcem koji će rezultirati uspješnom prodajom. Jer samo zadovoljan kupac je vjeran kupac.
 
Kome je namijenjen?
Prvenstveno je namijenjen vlasnicima i/ili direktorima mikro, malih i srednjih poduzeća, prodajnom osoblju, ali i svima onima koji se žele baviti prodajom i poboljšati svoje maloprodajne vještine i odnos s kupcima. 
 
Koliko traje seminar?
Seminar traje 18 školskih sati i održava se petkom, subotom i nedjeljom ili u dogovoru s polaznicima.
 
Gdje se održava?
Seminar se trenutno organizira u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a ovisno o interesu moguće ga je organizirati i u drugim gradovima. Postoji mogućnost održavanja i u prostorima kandidata.
 
Što će naučiti polaznici?
Polaznici će naučiti osnove poslovne komunikacije i dopisivanja, kako napisati poslovnu ponudu i e-mail koji prodaju, kako dobiti i zadržati klijente. Objasnit ćemo osnove prodaje i kako pripremiti prodajni razgovor. Naučit ćemo ih koje tehnike prodaje postoje i kako odabrati tehniku koja je najprimjerenija situaciji. Kako pregovarati u prodaji i ostvariti svoj cilj. Vježbe na praktičnim primjerima i simulacijama.
 
Koliko će me koštati ovaj seminar?
Cijena seminara ovisi o više čimbenika – broju prijavljenih sudionika, mjestu održavanja. Sav nastavni materijal - skripte i prezentacije, uključene su u cijenu seminara. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 
 
Kad počinje seminar i kako se prijaviti?
Prijave na seminar su otvorene stalno – kliknite ovdje, ostavite nam ime i prezime, mjesto stanovanja, broj mobitela i seminar na koji se prijavljujete i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku s dodatnim informacijama.