+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

Kratke edukacije

Kratke edukacije

U suradnji s tvrtkom PR Communications www.presentcommunication.com i našom kolegicom mr.sc. Ivanom Radić, organiziramo kratke, ali intenzivne edukacije, potrebne svakom poduzetniku.
 
Kontaktirajte nas ovdje za više informacija.
 
 
 
 
1.         OTKUDA KRENUTI
- Što nam je potrebno za start?
- Koji poslovni subjekt otvoriti (obrt, jdoo ili doo)?
- Koliki su troškovi otvaranja?
- Što sve trebamo napraviti?
- Koliko traje postupak?
- Početničke greške i kako ih izbjeći itd.
 
Trajanje: 2 školska sata
 
2.       POSLOVNO KOMUNICIRANJE
- Kako se predstaviti?
- Kako započeti komunikaciju?
- Kako napisati poslovno pismo?
- Verbalna i neverbalna komunikacija.
- Na što obratiti pozornost?
- Sukobi i kako ih izbjeći?
- Kako napisati svoju prvu ponudu i izdati račun?

Trajanje: 4 školska sata
 
3.       ORGANIZACIJA VREMENA
Svaki početak je težak, a prvi poduzetnički koraci pogotovo. Vrlo često dolazi do pojave tzv. burn-out sindroma (sindroma izgaranja) jer bismo htjeli napraviti sve odjednom, no to nije moguće. Kako učinkovito organizirati vrijeme da ne "pregorite" u poduzetničkim počecima?

Trajanje: 2 školska sata
 
4.       GOVOR TIJELA - MOĆ NEVERBALNE KOMUNIKACIJE
"Pročitajte" svoje sugovornike, procijenite kad je sugovorniku ili publici dosadno i kad treba preusmjeriti razgovor, kako razbiti monotoniju i ostati zanimljiv, kako koristiti svoj glas itd.

Trajanje: 2 školska sata
 
5.       BONTON U POSLOVNIM ODNOSIMA
Za prvi dojam vam se možda neće pružiti druga prilika. Učinimo ga odličnim! Pozdravljanje i oslovljavanje. Kodeks poslovnog odijevanja. Načini ponašanja u poslovnom svijetu. Komunikacija s poslovnim partnerima. Sastanci. Sajmovi. Svečane prigode. Kultura jedenja i običaji za stolom. 

Trajanje: 3 školska sata
 
6.       RED ROPE VELVET POLICY
Na početku svojeg poduzetničkog pothvata poduzetnici i poduzetnice će preuzeti bilo kakav posao jer im je potreban financijski priljev u tvrtku. No, vrlo često završe s neplaćenim računima, zahtjevnim i iscrpljujućim klijentima. Kako odabrati i zadržati prave poslovne partnere i klijente i imamo li pravo na to?

Trajanje: 2 školska sata
 
7.       POSLOVNO PREGOVARANJE
Kako se ponašati u pregovorima? Kako s teškim pregovaračima? Kada odustati, a kad nastaviti s pregovorima?

Trajanje: 2 školska sata
 
8.       PRODAJA
Prodajni modeli, metode prodaje, vrste kupaca/klijenata, prezentacija proizvoda/usluga, kako biti dobar prodavač? Zašto je važan follow-up?

Trajanje: 2 školska sata
 
9.       POSLOVNA PARTNERSTVA
Da ili ne? Zašto da, a zašto ne? Kako urediti poslovno partnerstvo? Koja su očekivanja? Što uzeti u obzir? Kako raditi uspješno? Slaganje karaktera?

Trajanje: 2 školska sata
 
10.   PREDSTAVITE SE I PRODAJTE!
U početku poduzetnici uglavnom nemaju sredstava za ulaganje u odnose s javnošću i u marketing, no bez toga nema ni dobre prodaje proizvoda/usluga. Što možete napraviti u počecima s minimalnim sredstvima i kako se sami možete prezentirati? Kako izgleda komunikacija s javnošću? U što je važno uložiti, a što možete odgoditi?

Trajanje: 2 školska sata
 
 
Koliko košta pojedini seminar?
Cijena seminara ovisi o više čimbenika – broju prijavljenih sudionika, mjestu održavanja. Sav nastavni materijal - skripte i prezentacije, uključene su u cijenu seminara. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 
 
Kad počinju seminari i kako se prijaviti?
Prijave na seminare su otvorene stalno – kliknite ovdje, ostavite nam ime i prezime, mjesto stanovanja, broj mobitela i seminar na koji se prijavljujete i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku s dodatnim informacijama.