+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

Telefonska prodaja bez suza

Telefonska prodaja bez suza

O seminaru:
Telefonska prodaja ključan je čimbenik razvoja većine tvrtki, ali može biti itekako frustrirajuća. Zasigurno je najteži oblik prodaje, teži čak i od direktne prodaje jer prodavatelj nema mogućnosti neverbalne komunikacije s potencijalnim kupcem što poprilično ograničava mogućnost prilagodbe načina prodaje kupcu u datom trenutku. Da bi se učinkovito prodavalo telefonskim putem, potrebno je usvojiti učinkovite modele i metode prodaje s kojima ćete se upoznati upravo na ovom seminaru.
 
Kome je namijenjen?
Zaposlenicima tvrtki bez obzira na veličinu istih koji se bave telefonskom prodajom, privatnim osobama koje se žele baviti telefonskom prodajom.
 
Koliko traje seminar?
Seminar traje 16 školskih sati i održava se u dogovoru s polaznicima.
 
Gdje se održava?
Seminar se trenutno organizira u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a ovisno o interesu moguće ga je organizirati i u drugim gradovima. Postoji mogućnost održavanja i u prostorima kandidata.
 
Što će naučiti polaznici?
Polaznici će se upoznati s 4C modelom telefonske prodaje, kako isplanirati i pripremiti telefonsku prodaju, kako voditi prodajni razgovor, a ne biti napadan i dosadan, kako u prvih nekoliko minuta zadobiti povjerenje kupca i zaključiti prodaju i još mnogo toga što će ih učiniti izvrsnim prodavačima.
 
Koliko će me koštati ovaj seminar?
Cijena seminara ovisi o više čimbenika – broju prijavljenih sudionika, mjestu održavanja. Sav nastavni materijal - skripte i prezentacije, uključene su u cijenu seminara. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 
 
Kad počinje seminar i kako se prijaviti?
Prijave na seminar su otvorene stalno – kliknite ovdje, ostavite nam ime i prezime, mjesto stanovanja, broj mobitela i seminar na koji se prijavljujete i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku s dodatnim informacijama.