+385 (0)51 858 573
  +385 (0)95 7331 913
prolingua@prolingua.hr

Želim biti poduzetnik/ca?

Želim biti poduzetnik/ca?

Koliko ste puta čuli od svojih prijatelja, kolega ili poznanika da bi tako rado postali poduzetnik/ca, ali ih je strah? Strah da neće uspjeti, strah da neće pronaći tržište, a možda i najveći strah koji imaju je onaj od neuspjeha. Jer što ako ne uspijem, što će reći moja obitelj i prijatelji, smijat će mi se...
 
Mahatma Gandhi je davno rekao: „Prvo te ignoriraju, onda ti se smiju, pa se onda bore protiv tebe, a na kraju ti pobijediš."  Isto vrijedi i kad govorimo o prodaji.
 
Prije nego se odlučite za ovaj seminar, predlažemo da odslušate seminar naše kolegice Ivane Radić Otkuda krenuti.
 
O seminaru:
Cilj seminara Želim biti poduzetnik/ca je upoznatipoduzetnike/ce s osnovama poduzetništva, predrasudama o poduzetništvu i preduvjetima za pokretanje poduzetništva te svim izazovima koje poduzetništvo nosi. Danas su informacije lako dostupne i teoretski dio prodaje svatko može sam naučiti. Međutim, iskustvo je ono što se stječe radom i vlastitim pogreškama pa je svrha ovog seminara upravo to - pružiti vam teoretska znanja, prenijeti praktična i sve to zajedno "upakirati" u prodajne vještine. Minimalan broj polaznika za održavanje seminara je 10 polaznika.
 
Kome je namijenjen?
Namijenjen je prvenstveno onima koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode, ali i poduzetnicima početnicima koji žele unaprijediti svoja znanja o poduzetništvu.
 
Koliko traje seminar?
Seminar traje 16 školskih sati i održava se petkom popodne i subotom ili u dogovoru s polaznicima.
 
Gdje se održava?
Seminar se trenutno organizira u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a ovisno o interesu moguće ga je organizirati i u drugim gradovima. Postoji mogućnost održavanja i u prostorima kandidata.
 
Što će naučiti polaznici?
Polaznici će naučiti značenje pojmova poduzetnik i poduzetništvo, upoznati se s poduzetničkim procesom i svime što je potrebno za ulazak u poduzetničke vode, analizirati svoje osobine i vještine i utvrditi jesu li baš oni prave osobe koje imaju potrebne kvalitete za pokretanje poduzetničkog posla. Saznat će zašto se ljudi najčešće upuštaju u poduzetništvo i koje pogreške rade u svojim počecima, koji oblici poslovnih subjekata postoje i kako odabrati onaj koji nam najviše odgovara. Upoznat će se s izvorima kapitala i kako doći do početnog kapitala, kako sastaviti poslovni plan te koji su najvažniji financijski izvještaji u poslovanju mikro, malih i srednjih poduzeća.
 
Koji su uvjeti za prijavu?
Jedini uvjet je želja za stjecanjem novih znanja :)
 
Koliko će me koštati ovaj seminar?
Cijena seminara ovisi o više čimbenika – broju prijavljenih sudionika, mjestu održavanja. Sav nastavni materijal - skripte i prezentacije, uključene su u cijenu seminara. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije. 
 
Kad počinje seminar i kako se prijaviti?
Prijave na seminar su otvorene stalno – kliknite ovdje, ostavite nam ime i prezime, mjesto stanovanja, broj mobitela i seminar na koji se prijavljujete i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku s dodatnim informacijama.